Tillbaka efter mässa.


Då var man full av insperation. JUL JUL JUL och höst så klart. Jag tycker att mässan var toppen bra, jag har hittat flera härliga guldkorn. Så nu är det bara att vänta på allt allt ska komma. Det kommer bli som på julafton. Kul att få slita upp alla packet. Bilderna är få från mässan, då kamera är strängt förbjudet. Men tänker er massa folk, jul musik, granar klädda i glitter och pynt. Doften av hyacinter fnns i luften. Röda amaryllisar i fullblom. Man blir lycklig.

                      

kram lill knopp. 

Mer bröllop.


Hej då var det fredag igen... Det är lite gött med helg. I morgon har jag en brud. Buketten går i rött/rosa. Passion rosor,  amalia rosor och hjärtan på tråd i och som hänger ner i buketten. Är mycket nöjd, tycker att den blev otroligt vacker. Vi håller tummarna att bruden också älskar den. Det är även en tärnbukett rosorna är som i brudbuketten och lika så hjärtan på tråd. Men med en rund form. Den känns så söt.

      

kramar lill knopp.

Saftkalas


Saftkalas idag... Flädersaften är otroligt god. Ska titta på lite mera ther, karameller och chokladpraliner på mässan på lördag och söndag.


     

Kram lill knopp.

Då var skylten klar.

I går blev den "klar." Fast det kom fel blommor, mina fallskärmar glömdes bort så dom kommer på fredag. Men det funka ju ändå. Så har koralltuvorna kommit... nu vad det höst igen.

     

kramar lill knopp


Snart tisdag...


Måndag igen... solen skiner, folk är glada och söta. Längtar tills imorgon. Då ska jag skylta om i skyltfönstret. Tänker mig murrigt grönt, murgröna och vattenkulorna. Har beställt fallskärmsblommor. Den här måndagen känns bara som en lång sträcka för att komma till det man vill, resten av veckan.
 
På fredag ska jag och mamma till Stockholm vi ska gå på Formex...Åhhh.. det ska bli så kul! Är grymt laddad. Tänkte passa på att gå ut och äta något gott också. Ska stänga på lördag.. det har aldrig hänt förr men så får det bli. Pappa ska hit och lämna ut brudbuketterna. (Han är inte pjåkig.)  =) tack pappa.
  


       

gerbera gul och skön som solen.

kramar lill knoppen.

Bröllop och mera bröllop.


Då var det helg igen och det har blivit två brudar tills imorgon. En enkel stilren rund bukett med en limeros och pärlor... Bara helt enkelt vacker.

  

Sen är det en florist som ska gifta sig, dom har medeltidstema, medeltida kläder, maten är tillagad på dom kryddor som användes då. Det ska grillas över öppen eld och dom ska vara ute... så vi hoppas på fint väder. Alla gäster ska ha med engen talrik och bestik. Hon berättar också att dom ska ha släktfejd. Bruden och brudgummens släkt emot varandra i flera tävlingar och den släkt som vinner, det efternamn blir det paret får bära. Modigt!
 
Själv heter jag Eriksson (inte så hett) så när jag gifter mig vill jag byta. Henrik heter ju Eklund och det känns ju bättre än ett son- namn.

  


Kram lill knoppan.

Höst buketter

Gjort lite höstbuketter till helgen, här med en härlig hortensia som grund.


     

Samuel och Jacob mina små kusiner var här och blev fina i håret. Det är Jacob som sitter på tappen och filosoferar bland blommorna på trappan.

       

kramar lill knopp.

Romantisk krans


Såg en tjej på tv i helgen som gjorde kransar, blev så otriligt sugen. Så jag gjorde då en "sommar" krans. Inte i mossa eller lingonris, vi spar på det ett tag till. Utan i band, knappar, rep och pärlor. Super nöjd.


                   


kram lill knopp.Trevliga lördag...


Trevliga lördag... det är så skönt att det är helg. Ska snart glida ner i soffan och bara vara.
 
Brudarna blev så fina och nöjda. Hoppas att få se kort på dom. Det är så himla kul att få tack kort. Hopps att deras kvällar blir fantastiska. 


    Här kommer lite lördags kärlek i form av hoya kerri hjärtan. ( vist är stenfatet ljuvligt. )


kram lill knoppan.

 
 


bröllop och bröllop


Vilken dag. Så otroligt bra. Massor att göra i butiken.

Har två stycken bröllop tills i morgon.

Stockad brudbukett innehåller en två färgad ros som går i lime/rosa och en creme ros (Vendela) vit fresia. Om stjälkarna sitter ett vackert sidenband. I rosorna är det små pärlemor färgade nålar som glimmar till. 


                                       

Och så har vi den här härliga brudbuketten som är hängande. Vendela rosor, lila fresia, callor och så har jag frossat i massa grönt. Bl a plum, galaxi, texas och murgröna.

Kram kram lill knoppen.


.


Majsbukett och begravningsarrangemang


Imorgon ska en vän på begrvning. Här ser ni arrangemanget jag har byggt bit för bit...


 

Grönt är skönt. Rolig majsbukett med borstnejlika.    


           majsbukett med borstnejlika      

Kramar lill knoppan.


kärlek på tork


Nu är mina nya "små" kort klara och ligger på tork. Kärlek i form av hjärtan.

     

Smått och gott


Då var det snat helg igen... Börjar bli gammal. Tycker att allt går så fort nu för tiden. På Lördag är det två stycken bröllop, längtar efter att göra dem. Inte som alla andra. =)

Ska till Anna Bodin i morgon. Saknar henne nu, fast det bara var tre veckor sen jag var där. Hon ger mig energi och jag känner mig så lugn i kroppen när går där ifrån. Rekomenderar henne starkt.

Kommit små, små påsar. Självklart har jag stämplat på loggan.
 

         

Orkideé

Då var det Måndag igen, ny vecka. Det har kommit 3 stänglade jättefina orkideér i olika färger.

       


Fixat lite små saker och plusat på varor som ska komma. En riktig Måndag.

Det blev bada igår, första doppet i år. Tror inte att termometern fungerade som den borde. Visade 23 grader och lovar att det inte var mer än 15 grader. =)


kram lill knopp.

Det smuslas ...

Det smuslas och prasslar bakom ryggen.. Jag fyller år och det tisslas och tasslas. Är lite nyfiken. =) Det har pipigt i min telefon hela dagen. Vill tacka alla goa vänner, det  är tur att jag har er. Någon som är värd ett extra tack och alla blommor i hela världen är min bästa vän Nicole. Hon är speciell för mig, helt underbar alla bode få en bit av henne =) På jobbet är det så stilla, alla är nog ute. Det är så skönt i luften. I morgon blir det nog bada tror jag. På Måndag tar vi nya tag igen.

kram lill knopp.

    


Frestelsen...

Frestelsen efter något sött och gott?  Idag har jag gjort "nyttiga" bakelser.
Kramar lill knoppFormex

Formex biljetterna har kommit... Så nu är det bokat. Fredagen den 28/8 efter jobbet bär det av till stockholm för att på Lördag och Söndag shoppa loss i Älvsjö mässan. Längtar efter alla utställare eller deras montrar rättare sagt. Frossa i ideér, lösningar och låta inspirationen flöda.

Här är en mysig sen sommar bukett. Beställd till i morgon.

Kram lill knopp

sval skönhet

Det klibbar och klistrar... En perfekt dag att vara i vattnet eller kanske under. Nu är det över ett år sedan som jag dök. Har inte saknat det förrän nu. Det är den där känslan då man bryter ytan och lugnet infaller. Man hör bara sina egna andetag. Vattnet sipprar in i våtdräkten. Det kalla vattnet killar mot huden och det pirrar i kroppen av nervositet och spänning. Det är det som jag saknar nu. Lugnet, stillheten, tystnaden och den salta smaken i munnen.

Det är onsdag och solen strålar på alla människor. Men fint väder lika med lite folk på stan, så jag har gjort såna "tråkiga" saker som att moppa golv, rensa papper och annat kul som man inte hinner med annars. Gött att det är klart i alla fall. Ska nog belöna mig med en glass. Känner att jag är värd det nu när min sambo och alla andra semesterfirare är ute och har det skönt och njuter i solen.  

En annan sval skönhet är Murgrönsviolen. Här i en liten söt zinkhink.
Kram lill knopp.

Snart jul.

Då var det  bara fyra månader kvar till julskyltningen. Nu har det redan hunnit dimpt ner ett flertal höst/jul kataloger. Är så sugen att julskylta nu så det finns inte. Tankarna har börjat att vandra till hur jag ska klä granen i år. Man är ju lite störd. Rött? Grönt? Eller grått? Glas kanske... Men än finns det tid att tänka.  

Har beställt helt otroligt mysiga paketkalendrar att hänga på väggen i luffarslöjd, nu är det bara paketen som fattas.

Henke min leverantör på snittblommor  har varit här... så nu är det fulladdat igen.  Fick hjälp av Philip (mini florist) när hans mamma blev fin i håret.

Kramar lill knopp. 

Måndag.

Klar med kylen! Så nu är det bara att vänta på morgondagens stora leverans av snittblommor. Tror att jag känner för färg den här veckan, hoppas att dom har massa roligt med sig i bussen. 

Micke tittade in med mina jättestora fina murgrönor. Det är såna blommor man blir lycklig av. Nu känns det inte som jag vill sälja dem.... Kanske ska ställa dom i ett hörn och hoppas att ingen ser. (Dom skulle nämligen passa OTROLIGT bra i mitt vardagsrumsfönster.) Målade lite kort på eftermiddagen, snart torra för att hängas upp.    
    Nu har tankarna börjat vandra till blomsterkurserna igen. Sugen på hösten nu, tänk er orange/rött mörka gröna toner höstlöv, rönnbär.... ja ja det får gro i huvudet ett tag till innan det kommer ut något bra.

Kramar från lill knoppen.


Ego dag.

Idag är det personalens tur att vara på bild. Här är vi, alla små knopparna. Självklart är det Fotografen Saxin som har tagit alla bilder. Tack Tord och Åsa.

             


Kram lill knoppen.

RSS 2.0