Kistdekoration med stor saknad..


Kistrdekoration till en god väns pappa... med stor saknad. Tänker på dig.

Kram Angelica

Blommor i dekorationen är vita liljor, iris, plum, mandelblom och ranunkel.

Med stor kärlek...


Den här sorgdekorationen är från en person med mycket kärlek i hjärtat till någon hon tyckte mycket om... Hoppas på att hon blir nöjd och att begravningen kommer att lysa fint. 

Kramar Angelica.


Rosmarin frossa på knopp..Hej.. Nu har vi laddat upp med nya vår/sommar växter. Rosmarin på stam och vanliga buskiga, s:t paulia i flera vårfärger, primula, streptocarpus, och myrten på stam.

Snitt har också trillat in. Massor av ranunklar, tulpaner, mandelblom och vaxblommor. Hoppas det blir vår på riktigt snart ute med.

Kramar Angelica


Vårbukett


Härlig vår bukett med ranunklar, pärlhyacinter, alstromelia, anastasia och syren.
Kram Angelica.

.

Nu händer det grejer...!


Den här puddingen är Marie vår hudterapeut. Hon målar duschen som snart är igång för flera kroppsbehandlingar och även brun-utan-soldusch. Blir så mycket enklare att duscha av sig efter en lerinpackning. Välkomna in för att få ett häfte med allt som hon kan hitta på.   

Kram Angelica.  Tulpaner


Nu är tulpanerna i gång. Äntligen! Suger i mig allt som är vårtecken... Härliga vårblommor är ranunklar och vaxblomman. 
Kram Angelica

Nu kör vi vår..!!!Tänk vad man kan ändra sig. Först toklängtar man till jul, så är det så himla mysigt och härligt... Sen tvärvänder man och bara vill ha vår och sol. Så får det bli nu. -Vår! Kommit massa Primula i härliga vårfärger, Crocusar i vitt, blåa Pärlhyacinter och såklart Tulpaner både i snitt och i kruka.

Stor kram Angelica. 
RSS 2.0